
Новини компаній
16:00, 16 квітня 2021 р.
Найбільший вибір м’яса та відсутність продавців. Чим запам’яталось покровчанам відкриття першого “М’ясомаркету”
Новини компаній
14 квітня в Покровську відкрили перший «М’ясомаркет від агрохолдингу МХП. Сучасна крамниця вражає не лише широким вибором м’ясних та ковбасних продуктів, а й якісно новим підходом до сервісу. Новий «М’ясомаркет» розташувався за адресою: вул. Центральна 137 А.
«М’ясомаркет» — це оновлений формат “магазину біля дому”, які агрохолдинг МХП відкриває за системою франчайзингу по всій Україні. В сучасному гастро-бутику представлений без перебільшень найбільший у місті асортимент м’яса: курятина, свинина, індичка, яловичина. На полицях крамниці також є супутні товари: ковбасні вироби, бакалія, напівфабрикати, газовані напої, алкоголь, приправи, соуси та мікрозелень. Крім цього, у «М’ясомаркеті» пропонують каву та випічку. Зокрема круасани, багети та різні види хліба (гречаний, бездріжджовий, часниковий, мультизлаковий).
З нагоди відкриття перших 100 гостей за покупку на сумму від 99 грн пригощали сендвічами від ТМ «Бащинський» та напоями Pepsi. Всім, хто приходив до магазину протягом дня, нараховували бонусні бали за програмою лояльності. А наймолодшим гостям дарували магнітні набори “Веселі курчата”.
Окремо варто відзначити сервіс в «М’ясомаркеті». Головна особливість крамниці — відсутність звичних продавців. Замість них в магазині гостей зустрічають м’ясні сомельє — кваліфіковані експерти, які володіють кулінарними хитрощами та знають про м’ясо все: від походження до способів приготування та найкращих гарнірів. В крамниці розповідають, що напередодні м’ясні сомельє проходять спеціальне навчання від МХП, де тонкощам ексклюзивної професії навчає один із топових бренд-шефів країни Алекс Юсупов.
Гості, які завітали на відкриття та встигли зробити перші покупки, відзначають високу якість обслуговування, професіоналізм м’ясних сомельє, великий вибір продуктів та лояльні ціни.
“Захотілось приготувати на вечерю щось дійсно особливе. Сомельє Оксана допомогла зробити вибір, поділась секретами приготування стейку вдома, ще й декілька ідей для гарніру запропонувала. Тепер я знаю, як обрати дійсно відбірний стейк та чому важливо звертати увагу на його мармуровість. Зізнатись чесно, я приємно вражена таким сервісом!”, — ділиться враженнями гостя Маргарита.
“Мені сподобалось те, що м’ясні сомельє можуть замаринувати м’ясо на місці! Перед сезоном пікніків це дуже зручно”, — розповідає покупець Михайло.
“Неодноразово бувала в “М’ясомаркеті” в сусідньому Мирнограді. Щаслива, що така крамниця тепер є і в нашому місті. Демократичні ціни, затишний інтер’єр — ходити на гастро-шопінг до таких магазинів суцільне задоволення”, — розказує Віолетта.
Нагадаємо, 16 грудня у Мирнограді відкрили перший «М’ясомаркет» на місці колишнього магазину «Наша Ряба».
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
23:13
23 квітня
ТОП новини
live comments feed...